لیست اخبار صفحه :13
درمان مشکلات پوستی با استفاده از یک محصول دانش‌بنیان

مدیرعامل شرکتی دانش‌بنیان از تولید «کرم بهبوددهنده و آبرسان پوست» خبر داد که به‌عنوان جایگزینی مؤثر برای ترکیبات کورتون‌دار عمل می‌کند. این محصول با بهره‌گیری از میکروب‌های مفید (پروبیوتیک‌ها)، به تسهیل فرآیند بهبود مشکلات پوستی کمک می‌کند.

1404/1/8

درمان مشکلات پوستی با استفاده از یک محصول دانش‌بنیان
تعیین کیفیت گلوتن و میزان فعالیت آنزیم طبیعی آرد با تجهیزات دانش‌بنیان

یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی با تولید انواع تجهیزات مورد نیاز صنایع آرد و نان ضمن تامین نیاز بیش از 200 کارخانه‌ آرد، نان، ماکارونی، بیسکویت و صنایع وابسته و آزمایشگاه‌های اداره غله استان‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کیفیت محصولات واحدهای تولیدی این صنایع را فراهم کرده است.

1403/07/10
بهبود کیفیت شبکه‌های برق با تولید فیلتر هارمونیک اکتیو

شرکت دانش‌بنیان هونام پارت انرژی با تولید فیلتر هارمونیک اکتیو که به طور قابل‌توجهی طول عمر و کارایی تجهیزات را افزایش داده و از آسیب دیدن آن‌ها جلوگیری می‌کند، گامی نو در جهت ارتقای کیفیت توان شبکه‌های برق برداشته است.

1403/07/10
تولید پروتئین خوراک دام و طیور از متانول و ترکیبات نفتی توسط یک شرکت دانش‌بنیان

شرکت دانش‌بنیان «کیمیا زیست پردیس اروند» با استفاده از منابع هیدروکربنی نفتی موفق به تولید پروتئین تک سلولی قابل مصرف به عنوان خوراک دام، طیور و آبزیان شدند که ضمن کمک به حفظ محیط زیست به کاهش واردات خوراک دام منجر می‌شود.

1403/07/10
مانیتور علائم حیاتی بیمار به کمک بیماران قلبی می‌آید

یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به بومی سازی نرم افزار مانیتور علائم حیاتی بیمار شده است که پارامترهای خاصی مانند امواج قلب یا ECG، ضربان قلب، آریتمی، سرعت تنفس، فشار خون غیرتهاجمی و .... را به طور مستمر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق سنسورهای پزشکی دریافت کرده و اندازه گیری می کند.

1403/07/07
تولید سامانه اتوماسیون پست‌های فشار قوی توسط یک شرکت دانش‌بنیان

یک شرکت دانش بنیان در قالب یک طرح کلان، بومی سازی سامانه اتوماسیون پست‌های فشار قوی برق را در دستور کار خود قرار داده است که تنها در یک فاز آن در کمترین و بدبینانه ترین حالت، سالانه دو میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی خواهد داشت.

1403/07/07
600 هزار دلار صرفه جویی ارزی با بومی سازی تروکار لاپاراسکوپی

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به بومی سازی تروکار لاپاراسکوپی شده است که با توجه به حجم واردات شش میلیون دلاری این محصول از سبد ابزارهای جراحی لاپاراسکوپی و میزان تولید حداقل 10 درصد از حجم بازار هدف این محصول در وهله اول به میزان حداقل 600 هزار دلار صرفه جویی ارزی داشته است.

1403/07/07