شیوه نامه حمایت از طراحی و ساخت نمونه نمایشی(دمو) محصولات

 1. مقدمه

یکی از راه‌های معرفی و نمایش عملکرد محصول به سرمایه‌گذاران و مشتریان، طراحی و ساخت یک نمونه نمایشی(دمو) می‌باشد که ویژگی‌ها و کارکردهای اصلی محصول را به نمایش می‌گذارد. دمو، نمونه‌ای از محصول اصلی یا بخشی از آن است که در اختیار مشتری قرار داده می‌شود تا در کمترین زمان، با ظاهر، ویژگی، عملکرد و امکانات محصول اصلی آشنا شود و بر این اساس بتواند ارزیابی دقیق‌تری از محصول داشته باشد. در همین راستا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علمی و فناوری ریاست جمهوری علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان، بخشی از هزینه‌های طراحی و ساخت دموی این محصولات را حمایت می‌نماید.

درخواست

 

2. خدمات مشمول این شیوه نامه

در این شیوه نامه طراحی و ساخت نسخه نمایشی محصولات دانش بنیان مورد حمایت قرار می گیرد.

 

3. میزان حمایت

50 درصد از میزان حمایت از هزینه‌های مربوط به طراحی و ساخت نسخه نمایشی محصول،30% الی 70% تا سقف 400 میلیون ریال خواهد بود. لازم به ذکر است این مبلغ به صورت تجمیعی با خدمت طراحی صنعتی محصول و بسته بندی در نظر گفته می شود.

 

4. شرایط دریافت حمایت

پس از اتمام و تکمیل پروژه، شرکت متقاضی کلیه مستندات مربوطه را از طریق سامانه bizservices.ir بارگذاری و پس از ارزیابی مدارک ارسالی، نسبت به پرداخت سهم حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علمی و فناوری ریاست جمهوری (مطابق با ماده 2) در وجه شرکت متقاضی اقدام می‌نماید.

بعد از اتمام خدمت، مستندات زیر بایستی در سامانه مذکور بارگذاری گردد: 1. ارائه قرارداد طراحی 2. کلیه فایل‌های نرم‌افزاری و نقشه‌های طراحی‌ 3. ارائه قرارداد ساخت 4. ارائه فاکتور رسمی و کلیه مستندات مالی 5. نامه رسمی شرکت حاوی اطلاعات حساب (شماره حساب، کد شبا، نام بانک و کد شعبه)

تبصره 1- تناسب خدمات این شیوه نامه با نیاز شرکت و محصول آن بایستی پیش از ثبت قرارداد به تایید برسد. همچنین پرداخت حمایت پس از اتمام مراحل طراحی و ساخت، در وجه شرکت متقاضی خواهدبود.

تبصره 2- قراردادهای مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شامل قرادادهایی است که بصورت حقوقی بین شرکت دانش‌بنیان متقاضی و شرکت کارگزار منعقد گردد. همچنین ارائه فاکتور رسمی مورد تایید اداره مالیات (از سوی کارگزار در وجه شرکت متقاضی) جهت بهره‌مندی از حمایت الزامی است.

تبصره 3- در صورت عدم توافق شرکت با کارگزاران معرفی شده یا تمایل شرکت‌ها به همکاری با سایر کارگزاران و مجریان باید صلاحیت آنان پیش از عقد قرارداد به تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رسیده باشد.

تبصره 4- شرکت دانش‌بنیان علاوه بر نظارت بر محتوای گزارش، موظف است در جهت پیشبرد این خدمت همکاری‌های لازم با کارگزار را به عمل آورد. بنابراین تامین اطلاعات مربوط به شرکت و اشخاص در صورتی که در راستای انجام خدمت مورد نیاز باشد، بر عهده شرکت متقاضی است.

تبصره 5- شرکت دانش‌بنیان موظف است نسبت به پیگیری درخواست ثبت‌شده و ارسال مستندات مربوطه در زمان مقرر اقدام نماید. در صورت عدم رعایت این مساله، درخواست ثبت‌ شده در پرتال منقضی و بصورت خودکار مردود خواهد شد. این مدت زمان از ثبت درخواست تا تنظیم قرارداد با کارگزار، 1 ماه تعیین شده ‌است.

تبصره 6- مسئولیت های اجرای درست و موثر خدمت بر عهده شرکت‌های متقاضی می‌باشد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تنها بر مبنای مستندات و گزارش های دریافتی، وجه حمایتی را اختصاص خواهد داد و در قبال دعاوی احتمالی بین شرکت‌های دانش‌بنیان با کارگزاران، هیچگونه مسئولیتی بر عهده ندارد.