۲۰ درصد شرکتهای دانش بنیان کشور قابلیت تجاری سازی دارند
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: ۲۰ درصد شرکتهای دانشبنیان فعال کشور قابلیت تجاریسازی محصولات خود را دارند.
به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ رضا اسدیفرد معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست هماندیشی با شرکتهای دانشبنیان در شاهرود گفت: حدود ۲ هزار شرکت دانشبنیان کشور، هرکدام با ظرفیت ۱۰۰ نفر نیروی انسانی فعال هستند و بازار به نسبت خوبی دارند که میتوانند محصولات خود را تجاریسازی کنند.
وی از اجرای طرح دستهبندی شرکتهای دانش بنیان خبر داد و گفت: برخی شرکتهای نوپا نیاز به کمکهای خاص در زمینه تسهیل شروع کسب و کار، یادگیری مهارت و همچنین تکمیل محصولات دارند که باید یک سری کمکهای بلاعوض و یا وامهای ترجیحی کمبهره به آنها تعلق گیرد.
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه صنعت ماشینسازی و حوزه فنآوری اطلاعات در شهرستان شاهرود وجود دارد که نیازمند حمایت هستند.
اسدی فرد با بیان اینکه باید ظرفیتهای استانی به طرحهای ملی وصل شوند افزود: ارائه وام، تسهیل در کسب و کار، تسهیل در صدور مجوزهای بهداشتی و توسعه زیرساختی برخی از شرکتهای دانشبنیان شهرستان شاهرود در دستور کار است.
بازدید از نمایشگاه محصولات و دستاوردهای پارک علم و فناوری استان سمنان و نشست هماندیشی با شرکتهای دانشبنیان از برنامههای سفر معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شاهرود بود.
ارسال به دوستان