یک شرکت دانشبنیان کنستانترهای تولید کرده که محصولات حوزه زنبور عسل را ارتقا میدهد
شرکت دانشبنیان اسپادانا یک کنستانتره تولید کرده است که یک محرک قوی برای تخم ریزی بیشتر ملکه و تولید بشتر محصول است.
کنسانتره پروتئینه سبب تقویت عملکرد و تامین نیازهای اسیدهای آمینه مواد معدنی و ویتامینها در دوره رشد و تولید می شود. ترکیبات موجود در کنستانتره به طور کلی عبارتند از ساکارز، پروبیوتیک، اسید آمینه، مولتی ویتامین، مواد معدنی و اسیدهای آلی که نیازهای زنبور را برطرف میکند. این محصول با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب یک شرکت دانشبنیان به تولید رسیده است.
افزایش مقاومت زنبورعسل، تامین نیاز کربوهیدرات برای زنبورعسل، حاوی انواع ویتامینها، اسیدهای آمینه و مواد معدنی بومی و قابل مصرف بودن در تمامی فصول سال از جمله مزیتهای کنستانتره پروتئینه است.
کمک به تولید محصولی با کیفیت
این کنستانتره که توسط شرکت دانشبنیان اسپادانا مکمل تولید شده، یک محرک قوی برای تخم ریزی بیشتر ملکه است، گفت: ویتامینهای مورد نیاز یک کلنی زنبور عسل تا زمانی که گرده تازه و یا نان گرده در دسترس است، تامین میشود.
تحریک تخم ریزی در میان زنبورها
زمانی که در انتهای فصل گرده تازه در طبیعت موجود نیست باید مکمل های غذایی را به تغذیه زنبوران عسل اضافه کرد تا افت جمعیت برای زمستان گذرانی اتفاق نیوفتاده و با تحریک تخم ریزی بیشتر ملکه، جمعیت فعالی وجود داشته باشد.
ویتامینهای موجود در کنستانتره پروتئینه به عنوان عوامل کمکی ضروری بسیاری از هورمونها و آنزیمها هستند که زمینه بیوشیمیایی تمام فرایندهای فیزیولوژیکی را حمایت می کنند.
ویتامینهای موجود در کنستانتره پروتئینه برای تجزیه ترکیبات پرانرژی برای کسب انرژی و یا سنتز بسیاری از ترکیبات مختلف شیمیایی نظیر قندها، پروتیینها، آمینواسیدها، پربیها، اسیدهای چرب، فسفولیپیدها، نوروترانسمیترها و اسیدهای نوکلییک خدمت میکنند.
صرفه جویی ارزی
کنستانتره تولید شده در داخل کشور علاوه بر این که قیمت مناسبت ری دارد، موجب بهره وری بهتر در تولید و صرفه جویی ارزی میشود. اتفاقی که منجر به اشتغالزایی در داخل کشور شده است.
ارسال به دوستان