وبینار «آشنایی با حمایتهای کانون پتنت ایران؛ ویژه شرکتهای دانشبنیان» برگزار شد.
«آشنایی با حمایتهای کانون پتنت ایران»، عنوان وبیناری بود که به همت مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری کانون پتنت ایران در روز سهشنبه 10 تیرماه برگزار شد.
مهندس شرفالدین به نمایندگی از کانون پتنت ایران در این وبینار حضور داشتند و به بیان نکاتی در خصوص چگونگی فرایند ثبت اختراعات و شرح حمایتهای در نظر گرفتهشده توسط کانون پرداختند.
حمایت مالی 90 درصدی، مهمترین حمایت کانون پتنت ایران از ثبت اختراعات است
مهندس شرفالدین در ارتباط با حمایتهای درنظر گرفتهشده برای ثبت اختراعات عنوان کردند:«شاید مهمترین و بارزترین حمایت کانون پتنت ایران را از ثبت اختراعات، حمایتهای مالی در نظرگرفته شده دانست. این خدمات حمایتی تا سقف 90 درصد قابل دریافت میباشند.»
شناسایی مخترعان بر اساس فرایند خوداظهاری انجام خواهدگرفت.
در این وبینار مطرح گردید: «افرادی که در شکل گیری ایدههای اصلی یک اختراع نقش داشته باشند، "مخترع" خطاب میشوند که شناسایی این افراد در ارتباط با یک اختراع، بر اساس خود اظهاری انجام خواهدگرفت. ضمنا کانون پتنت ایران این اختیار را دارد که در طی فرایند ثبت اختراع، از متقاضی (یا متقاضیان) مربوطه ارائه اطلاعات تکمیلی مرتبط با آن اختراع را درخواست نماید. همچنین محدودیتی برای ملیت مخترعان و یا محل سکونت آنها وجود ندارد.»
کانون پتنت ایران، کارگزار رسمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
مهندس شرفالدین در برشمردن امتیازات کانون پتنت ایران عنوان کردند: «کانون پتنت ایران به عنوان کارگزار رسمی معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری، هیچگونه فعالیتی در نهادهای پژوهشی و تولیدی دیگر نداشته و دارای تفاهمنامههایی با وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است.» وی همچنین در ادامه سخنان خود در همین ارتباط، کانون پتنت ایران را پرتالی امن توصیف کردند که به عقد قرارداد محرمانگی با کارگزاران اهتمام جدی میورزد.
دفاتر همکار نیز میتوانند از حمایتهای کانون پتنت ایران برخوردار شوند.
حمایت از دفاتر همکار نیز از دیگر موضوعاتی بود که مهندس شرفالدین در این وبینار به آن پرداختند. وی در این ارتباط گفت: «کانون پتنت ایران از طریق همکاری با نهادهای علمی و پژوهشی و مراکز نوآور کشور در قالب تشکیل دفاتر، اقدام به حمایت از این دفاتر مینماید. این حمایتها شامل حمایتهایی تشویقی است که موارد آن "در آییننامه حمایت از دفاتر همکار کانون پتنت ایران در مراکز نوآور" ذکر شده است.» وی در ادامه عنوان کردند: «متقاضیان میتوانند با ارسال مدارک ثبت شده در وبسایت patentoffice.ir، نسبت به درخواست همکاری با کانون پتنت ایران اقدام نمایند.»
در ادامه این وبینار، نمایندگان محترم شرکتهای دانش بنیان سوالات خود خود را در ارتباط با فرایند ثبت اختراع و حمایتهای کانون پتنت ایران مطرح کردند و مهندس شرفالدین به این سوالات پاسخ دادند. لازم به ذکر است فایل ویدیویی این وبینار و همچنین پاورپوینت مدرس، هفته آینده از طریق وبسایت daneshbonyan.ir در دسترس قرار خواهد گرفت.
ارسال به دوستان