همکاری‌های بین‌المللی علوم شناختی رو به گسترش است

دبیر علمی هشتمین همایش بین‌المللی علوم شناختی با تشریح نتایج و دستاوردهای این رویداد علمی گفت: این همایش فرصت‌های جدیدی را برای تقویت و گسترش همکاری‌های تحقیقاتی و پژوهشی میان محققان ایرانی و دیگر کشورها را فراهم می‌آورد.

علوم شناختی

رضا خسرو آبادی دبیر علمی هشتمین همایش بین‌المللی علوم شناختی بیان کرد: علاوه بر ارائه دستاوردهای جدید محققان حوزه علوم شناختی، توسعه شبکه و گسترش همکاری‌های مشترک تحقیقاتی و تقویت ارتباطات میان اساتید، متخصصان و پژوهشگران کشورمان و چندین کشور دیگر از جمله دستاوردهای این همایش بین المللی است.

وی ادامه داد: تقویت روابط متقابل علمی و تحقیقاتی، انتقال تجارب و یافته های علمی، فرصت‌های جدیدی را برای تعمیق همکاری‌های مشترک بین محققان و اساتید در حوزه‌های علوم شناختی بوجود آورده است.

دبیر این همایش با بیان اینکه ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان متولی و سیاستگذار در این حوزه، نقش ارزنده و سازنده‌ای را برای ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی در سطح کشور و بسط همکاری‌های بین‌المللی ایفا می‌کند، بیان کرد: این همایش در راستای اهداف و سیاست‌های این ستاد برای توسعه و گسترش دانش علوم شناختی و بهره گیری از دانش و یافته‌های علمی محققان و متخصصان داخلی و بین المللی و تقویت زبان مشترک در حوزه علوم شناختی برگزار شد.

خسرو آبادی همچنین افزود: در این همایش اهداف و سیاست‌های ستاد توسعه علوم شناختی در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی و طراحی و ساخت محصولات، ابزارهای و تجهیزات مورد نیاز محققان در حوزه علوم شناختی در قالب پنل های تخصصی  معرفی و ارائه شد.

به گفته وی، این رویداد  در طول چهار روز برگزاری با استقبال گسترده اساتید، محققان ، پژوهشگران ، دانشجویان و علاقه مندان به فعالیت در حوزه های علوم شناختی  روبرو شد .

هشتمین همایش بین‌‏المللی علوم شناختی با حضور سید کمال خرازی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در امور توسعه علوم شناختی و مجید نیلی احمد آبادی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و نیز شماری از محققان و پژوهشگران کشورمان و چندین کشورخارجی بصورت مجازی در دانشگاه شهید بهشتی گشایش یافت.

این همایش سی ام  و سی و یکم مردادماه جاری و نیز ششم و هفتم شهریور ماه امسال به صورت مجازی با حمایت ستاد توسط موسسه آموزش عالی علوم شناختی و با مشارکت دانشگاه شهید بهشتی به صورت مجازی و رایگان برای عموم دانشجویان و علاقمندان برگزار شد.

در این همایش یافته های علمی و تخصصی در محورهای عصب ‌شناسی شناختی، روان شناسی شناختی، آموزش وپرورش شناختی، زبان‌شناسی شناختی، فلسفه ذهن، هوش مصنوعی، مدل‌سازی شناختی، بازتوانی شناختی، عصب‌شناسی بالینی با تاکید بر اوتیسم وآلزایمر، نقشه برداری و تصویربرداری مغز، هنر و شناخت، رسانه و شناخت، فناوری های واسط مغز و رایانه مورد بحث و بررسی قرارگرفت.  

در هشتمین همایش بین‏المللی علوم شناختی مباحث علمی وپژوهشی در قالب سخنرانی های کلیدی، میزگرد‏های علمی، ارائه مقالات به صورت سخنرانی توسط محققان خارجی و داخلی برگزار و بخش قابل توجهی از همایش به برپایی میزگردهایی با حضور اندیشمندان حوزه علوم شناختی اختصاص یافت.

دراین همایش محققانی ازجمله از استرالیا ، مالزی، کانادا ، امریکا و انگلیس در زمینه آموزش شناختی ، کاربردهای بالینی و پایه علوم شناختی و مدل ‌سازی شناختی تجارب  و یافته های علمی خود با شرکت کنندگان در این رویداد  به اشتراک گذاشتند.