نشست آشنایی با انجام فرایندهای خدمت سربازی برگزار شد
نشست تخصصی نظام وظیفه تخصصی در شرکت های دانش بنیان با حضور آقای مهندس اعیانی، کارشناس مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد
نشست تخصصی نظام وظیفه تخصصی در شرکت های دانش بنیان با حضور آقای مهندس اعیانی، کارشناس مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست که در روز سه شنبه مورخ 14 اسفند 1397برگزار شد مهندس اعیانی اشاره ای به تاریخچه بحث نظام وظیفه تخصصی داشته و روند شروع حمایت از به کارگیری نخبگان از سال 1387 به بعد را شرح دادند.
ایشان شیوه ارسال تقاضای نخبگان برای بحث سربازی رو بدین روش شرح دادند که ابتدا متقاضیان تقاضای خود را در سامانهsoraya.bmn.ir ثبت کرده و پس از بررسی شرایط دارابودن صلاحیت شرکت و امتیازبندی افراد ، متقاضیان به سه شیوه زیر میتوانند از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی برای شرکت های دانش بنیان و فناور بر اساس امتیازات کسب شده استفاده نمایند.
مسیر اول پروژه جایگزین خدمت در دانشگاه دفاع ملی ،مسیر دوم پروژه جایگزین خدمت در شرکت های دانش بنیان و مسیر بعدی امریه در شرکت های دانش بنیان هست.
وی همچنین افزود: افراد متقاضی باید به صورت تمام وقت در شرکت دانش بنیان مورد نظر ،به فعالیت مشغول باشند و برای دست کم سه ماه اخیر ،سابقه بیمه پرداختی در شرکت موردنظر را داشته باشند.
ایشان در ادامه اظهار داشت:که عزیزان علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد تسهیلات نظام وظیفه به صفحه سربازی در سایت daneshbonyan.ir مراجعه نموده و ضمنا برای پیدا کردن پاسخ سوالات خود نیز میتوانند به صفحه سوالات متداوال مراجعه نمایند.
اعیانی پس از اشاره به خلاصه ای از تسهیلات نظام وظیفه ،فرصت پرسش سوالات را به حضار دادند.در این نشست که حدودا 80 نفر حضور داشتند ،حضار نزدیک به دو ساعت سوالات خود را از ایشان پرسیدند.در زیر تعدادی از مهمترین سوالات آنها آورده شده است:
در شرکت های دانش بنیان چه افرادی می توانند از مزایای این تسهیلات نظام وظیفه بهرمند شوند؟
پاسخ: اعضای هیئت مدیره و هیات موسس و مدیر عامل و افرادی که بصورت تمام وقت در شرکت دانش بنیان دارای فعالیتی تخصصی هستند.
چه شرکت هایی می توانند از این تسهیلات استفاده کنند؟
پاسخ: شرکت های دارای اظهارنامه مالیاتی که بر اساس اطلاعات اظهارنامه مالیاتی دارای فروش بیش از 100 میلیون تومان باشد.
تعداد سهمیه استفاده از تسهیلات نظام وظیفه برای هر شرکت به چه تعداد نفرات است؟
پاسخ: یک نفر سهمیه اولیه و به ازای هر سیصد میلیون تومان فروش (بر اساس اظهارنامه) و هر پنج نفر (بر مبنای بیمه شدگان) یک نفر میتواند از این سهمیه استفاده کند.
اگر فردی دارای غیبت در برگه اعزام خود باشد می تواند از سهمیه امریه استفاده کند؟
پاسخ: خیر،اگر فرد به دارای غیبت باشد نمی تواند از این سهمیه استفاده کند مگر اینکه بتواند برگه توجیح غیبت برده و ستاد کل قبول نماید. متقاضیانحداقل سه ماه پیش از اعزام، درخواست خود را در سامانه سینا ثبت کنند.
چکهای صادر شده بابت تضمین چه مواردی در سربازیست و در چه مواقعی نقد میشوند؟
پاسخ: این چک ها بابت تضمین حقوق ماهیانه و بیمه فرد متقاضی است و در صورت عدم پرداخت حقوق و بیمه سرباز فناور توسط شرکت، کارگزار مجاز است که از چک تضمین استفاده نماید و کلیه هزینه های جانبی مربوط به نقد نمودن چک تضمین اعم از هزینه های بانکی و وکیل و امثال آن بر عهده شرکت خواهد بود.
وضعیت خروج از کشور برای افراد امریه در شرکت های دانش بنیان به چه نحوی است؟
پاسخ: شرایط شرکت های دانش بنیان تابع قوانین ستاد کل نیروهای مسلح است که برای سفرهای زیارتی شرایطی را قائل می شوند.
آیا مدیرعامل یک شرکت هم نیاز به داشتن قانون 3 ماه واریزی بیمه رو در شرکت دارد؟
پاسخ: خیر، مدیرعامل از این قانون مستثنی است.
آیا افرادی که دارای کسری می باشند می توانند برای کاهش زمان خدمت از این کسری ها استفاده کنند؟
پاسخ: تنها کسری فرزندی (سه ماه) مورد پذیرش قطعی خواهد بود و سایر کسریها در صورت تایید شرکت و معاونت علمی و فناوری به آجا (ارتش جمهوری اسلامی) ارائه شده و در صورت پذیرش این ارگان نظامی قابل استفاده خواهد بود.
لازم به ذکر است بیش از 250 نفر این نشست را به صورت زنده در رسانه دانش بنیان در سایت آپارات و سایت لحظه نگار مشاهده کردند. همچنین امکان پرسش و پاسخ بصورت آنلاین نیز وجود داشت.
برای اطلاع از جزئیات و دریافت مستندات نشست های پرسش و پاسخ برگزار شده در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می توانید به این (لینک) مراجعه نمایید.
ارسال به دوستان