لیست اخبار صفحه :171
در گفتگو با معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی رئیس جمهور مطرح شد
اخلال در روند توسعه فناوری‌های تجدیدپذیر در کشور با عدم اجرای ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان

سوق دادن منابع به سمت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری می‌تواند به تقویت فناوری‌ها و توانمندی‌های کشور در حوزه تجدیدپذیر بپردازد و در نهایت به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بادی مبادرت می‌کنیم و شاهد درجه‌ای از خودکفایی در این زمینه خواهیم بود و ناترازی حوزه برق و گاز را نیز کاهش دهیم ولی تاکنون وزارت نیرو منابع حاصل از اجرای ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را به معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی تخصیص نداده است و این امر در زنجیره فناوری‌های تجدیدپذیر در کشور اخلال ایجاد می‌شود.

1403/8/26

اخلال در روند توسعه فناوری‌های تجدیدپذیر در کشور با عدم اجرای ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان
ابزارهای دقیق با یک‌چهارم قیمت خارجی «ایران‌ساخت» شد

یک شرکت دانش‌بنیان در سال 87 توسط عده‌ای از محققان، متخصصان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه‌ها در زمینه‌های اتوماسیون صنعتی، ابزار دقیق، الکترونیک و اپتوالکترونیک با هدف ارتقاء، بومی‌سازی و بهره‌گیری از فن‌آوری‌های نوین شروع به فعالیت کرد. این شرکت با طراحی و ساخت انواع تجهیزات ابزار دقیق صنعتی با یک چهارم قیمت، صنایع داخلی را خودکفا کرده است.

1399/03/11
بهترین مسیر را با کمک سیستم مسیر‌یاب "ایران‌ساخت" انتخاب کنید

با شکل‌گیری خدمات حمل‌ونقل آنلاین در کشور، نیازهای جدیدی تعریف شد. یعنی یک سامانه آنلاین حمل‌ونقل برای ارائه خدمات درون وبرون شهری به استفاده از یک سیستم مطمئن، درست و با کیفیت مسیریاب نیاز دارد. نیازی که با تلاش یک دانش‌بنیان پاسخ داده شد و امروز باکیفیت‌ترین سیستم مسیر‌یاب ایران‌ساخت به شرکت‌های داخلی خدمات مسیریابی ارائه می‌کند.

1399/03/09
فرآورده‌ای استراتژیک در حوزه زیست فناوری میکروبی بومی شد

یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید یک ماده استراتژیک و کاربردی برای رفع نیاز صنایع گوناگون شده است. «زانتان» نام این ماده بیولوژیک است که از یک باکتری تولید‌ می‌شود و با اقدام این شرکت دانش بنیان، ایران به عنوان ششمین کشور دارنده فناوری بومی تولید این ماده معرفی شد.

1399/03/08
با تلاشی دانش‌بنیان؛ واردات بذر سیب‌زمینی به صفر رسید

کل بذر سیب زمینی مورد نیاز کشور وابسته به واردات بود. درک این نیاز، جمعی از متخصصان ایرانی را به فکر تامین داخلی این نیاز انداخت. همین هدف هم باعث شد سال 85 شرکتی برای تولید مینی‌تیوبر سیب‌زمینی شکل بگیرد. این دانش‌بنیان در طی این 14 سال توانست به فناوری تولید سیب زمینی عاری از ویروس از طریق کشت بافت دست یابد و این اتفاق، ایران را از واردات بذر سیب‌زمینی به کشور بی‌نیاز کرد.

1399/03/08