شرکتهای دانشبنیان مدیریت فناورانه پسماند را توسعه میدهند
طرحهای فناورانه با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برای مدیریت پسماندهای صنعتی در کشور در حال اجرا است.
محسن رزمجو مدیرعامل شرکت دانشبنیان یاسین پروژه پارسیان ابتکار در اینباره گفت: در عصر جدید، روز به روز به پیچیدگیها و ابعاد فناورانه صنعت بازیافت پسماند صنعتی افزوده میشود. صنایع مختلف در حال تکوین هستند و با این پیشرفت، بحث تصفیه، استفاده مجدد و مدیریت پسماند صنعتی نیز، ابعادی فناورانهتر مییابد. با توجه به پروژه کلانی که معاونت علمی و فناوریریاستجمهوری برای توسعه نفوذ شرکتهای دانشبنیان در این عرصه تعرف کرد، ما نیز با تشکیل یک هسته تحقیق و توسعه قوی تلاش کردیم تا بر دامنه فعالیتهایمان در این حوزه بیافزایم.
وی افزود: با رشد صنعت در کشور و اهمیت استفاده مجدد از منابع آب و همچنین جلوگیری از آسیبهای زیست محیطی پسابهای صنعتی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری تلاش کرد تا شرکتهای دانشبنیان بیشتری در این عرصه فعال شوند. این مجموعه دانشبنیان نیز از جمله شرکتهای فعال در این حوزه است که انواع مختلفی از تصفیهخانهها را به صورت خط تولید و پکیج راه اندازی میکند.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان یاسین پروژه پارسیان ابتکار ادامه داد: صنایع مختلفی مانند فولادسازی، پتروشیمی، آبکاری، سمسازی و تولید خودرو از خدمات این شرکت بهره میبرند. شرکت دانشبنیان یاسین پروژه پارسیان ابتکار با استفاده از روش الکتروشیمیایی و با اضافه کردن برخی مواد شیمیایی، عمل تصفیه را در این واحدهای صنعتی انجام میدهد. بسته به نیاز مشتری، میتوان تا مرحله اخذ تاییدیه محیط زیست پیش رفت و از آب تصفیه شده برای استفاده مجدد در واحدهای صنعتی و یا آبیاری گیاهان غیربارور استفاده کرد.
وی گفت: همچنین مواد پسماند برجای مانده به صورت لجن نیز ابتدا آبگیری میشوند و سپس، گل خشک بر جای مانده یا برای امحا تحویل واحدهای محیط زیستی میشود و یا آنکه میتوان از آن به سبب مواد ارزشمند داخل گل و یا به عنوان کود، مجدداً استفاده کرد.
در صورتی که حجم پسماند مایع کم باشد، تنها یک پکیج در محل نصب میشود و در مقیاسهای بزرگتر یک خط تولید کامل تصفیه برای مدیریت پسماند واحد صنعتی احدث میشود.
ارسال به دوستان