راهاندازی و افزایش ظرفیت تولید محصولات ضدعفونی کننده با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی
یک شرکت دانش بنیان کشورمان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی توانست خط تولید محصولات ضدعفونی کننده خود را راهاندازی و سپس اقدام به افزایش ظرفیت تولید این محصولات همزمان با شیوع کرونا در کشور کند.
علیرضا یارمحمدی، مدیرعامل شرکت سروش طراوت طبیعت درباره عملکرد این شرکت دانشبنیان در زمان بحران کرونا اظهار کرد: مجموعه ما تولیدکننده محصولات بهداشتی، پوستی و ژلهای ضدعفونیکننده است.
وی افزود: پیشتر برنامهریزیهایی را برای تولید محصولات ضدعفونیکننده انجام داده بودیم و حتی برندی را نیز در این زمینه به ثبت رساندیم اما تلاقی این ثبت برند با شیوع کرونا و اعلام فراخوان صندوق نوآوری و شکوفایی برای کمک به شرکتها در راستای تولید اقلام و محصولات پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا باعث شد سریعتر خط تولید این محصول را راهاندازی و حتی اقدام به افزایش ظرفیت این محصولات کنیم.
یارمحمدی تصریح کرد: با کمک صندوق نوآوری توانستیم تمامی چهار خط تولید محصولات ضدعفونی خود را راهاندازی کنیم و هماکنون بهصورت 24 ساعته مشغول تولید این محصولات هستیم تا انشاءالله بتوانیم کسریهای احتمالی کشور در این زمینه را جبران کنیم.
مدیرعامل شرکت سروش طراوت طبیعت ادامه داد: در حوزه تولید محصولات ضدعفونیکننده چند محصول دیگر نظیر ضدعفونیکنندههای سطوح و ضدعفونیکنندههای میوهها و سبزیجات طراحی و در دست تولید داریم که انشاءالله ظرف دو هفته آینده وارد بازار میشود.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه کشور، خط تولید خود را از ابتدای اسفندماه به سمت تولید مواد ضدعفونیکننده هدایت کردیم اما از ابتدای اردیبهشتماه سعی داریم خط تولید محصولات دیگر خود که عمدتاً محصولات داروخانهای بود را نیز مجدداً راهاندازی کرده و ظرفیت آن را به شکل سابق بازگردانیم؛ کما اینکه تولید محصولات ضدعفونیکننده نیز مسیر خود را طی خواهد کرد و باقوت به تولید این محصولات تا زمان شکست کرونا و حتی پسازآن ادامه خواهیم داد.
یارمحمدی درباره تسهیلات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی برای تولید محصولات ضدعفونیکننده نیز گفت: برای شرکت ما 10 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده که 5 میلیارد آن پیش از پایان سال پرداخت و الباقی نیز طی روزهای آینده واریز خواهد شد؛ ما با استفاده از این تسهیلات هم خط تولید جدید خود یعنی تولید محصولات ضدعفونیکننده را راهاندازی کردیم و هم افزایش ظرفیت تولید داشتیم بهطوریکه پیشتر با توجه به کمبود مواد اولیه در یک شیفت کاری فعالیت میکردیم اما با تامین نقدینگی و بهتبع آن جبران کسری مواد اولیه، هماکنون در دو شیفت اقدام به تولید این محصولات میکنیم؛ تمام این اتفاقات با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی ممکن شد و اگر کمک صندوق نبود، نمیتوانستیم این روند تولید را با شدت بیشتری دنبال کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم
ارسال به دوستان