تولید «گیت ضدعفونی پرسنل» برای محافظت از کادر درمانی در مقابل ویروس کرونا
توسط یکی از شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس «گیت ضدعفونی پرسنل» برای محافظت از کادر درمانی در مقابل ویروس کرونا تولید شد.
افشین ناصری مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان از ساخت دستگاهی برای ضدعفونی کردن لباس کادر درمانی، بالاخص افراد شاغل در بخش اداری و پرسنل در بخشهای غیر آلوده که ملزم به رفتوآمد در بخشهای بستری هستند، خبر داد. این دستگاه قابلاستفاده برای ورودی و خروجی ساختمانهای اداری شرکتها و سازمانها و ضدعفونی کردن البسه کارمندان و مراجعان آنهاست.
ناصری با اعلام این خبر گفت: این دستگاه، مواد ضدعفونی مخصوصی را بهصورت مه و بدون ایجاد خیسی، بر روی البسه افراد پاشش میکند. بهعبارتدیگر افرادی که از این گیت عبور میکنند، میتوانند با یک توقف ۵ ثانیهای، پوشش خود را ضدعفونی کنند.
وی، هدف از ساخت این دستگاه را حفاظت از سلامتی کادر درمانی، بالاخص افرادی که با بیماران مبتلا به کرونا ارتباط دارند و همچنین همراهان این بیماران اعلام کرد و اظهار داشت: ما این دستگاه را برای ورودی و خروجی بخشهای مخصوص به درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانها در نظر گرفتهایم. درواقع این دستگاه در ورودی و خروجی بخشهای بستری بیماران مبتلا به کرونا، برای ضدعفونی کردن پوشش کادر درمان، همراهان بیمار و بهطورکلی افرادی که به این بخشها رفتوآمد دارند، نصب میشود.
ناصری با ذکر این نکته که دستگاه دارای یک مخزن مواد ضدعفونیکننده است، در مورد تامین این مواد گفت: مواد ضدعفونیکننده این دستگاه، از طریق شرکتی که در تولید مواد ضدعفونیکننده تخصص دارد و سالهاست با ما همکاری میکند، تامین میشود. اگر شرکت دیگری بالاخص در پارک فناوری پردیس، پیشنهادی برای استفاده از ماده ضدعفونیکننده در این وسیله داشته و برای تولید آن مجوز دارد، میتواند مواد تولید خود را به خریداران دستگاه ما، عرضه کند.
وی در مورد مدتزمان ساخت این دستگاه توضیح داد: طراحی و ساخت این وسیله حدود دو هفته طول کشید. اولین نمونه آن چند روز قبل از پایان سال ۱۳۹۸ در ورودی بخش تریاژ بیمارستان بانک ملی که مخصوص بیماران تنفسی است، بهصورت آزمایشی نصب شد. چند نمونه دیگر هم در تعطیلات نوروز آمادهشده که برای تستهای آزمایشگاهی اداره تجهیزات پزشکی مورداستفاده قرارگرفته است و بهسرعت مراحل پایانی اخذ مجوز تولید وزارت بهداشت در حال انجام است.
ناصری در مورد توان تولید دستگاه مذکور در این شرکت دانشبنیان گفت: اگر خریداری قصد خرید این دستگاه را داشته باشد، تمامی امکانات برای ساخت آن در شرکت ما در پارک فناوری پردیس، موجود است و بلافاصله ساخت آن آغاز خواهد شد. بهطور تقریبی شرکت ما در طول یک هفته توان تولید ۱۰ دستگاه را دارد و میتواند در مدتزمان کمی به تولید انبوه برسد.
وی با اشاره به فضای اضطراری پیشآمده بهواسطه شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در صورت وجود نیاز بازار به تعداد انبوه از این وسیله، در مدتزمان کم، این امکان وجود دارد که از ظرفیت خالی شرکتهای مستقر در پارک فناوری پردیس که با آنها در ارتباط هستیم و همچنین همکارانی که در شهرهای اصفهان، مشهد و شیراز امکانات تولید دارند نیز استفاده کنیم و با انتقال اطلاعات بهسرعت این وسیله را با تعداد بیشتری به تولید رسانیم.
منبع: خبرگزاری فارس
ارسال به دوستان