تفاهمنامه خرید ۱۲ میلیون ماسک با یک شرکت دانشبنیان اصفهان منعقد شد
تفاهمنامه خرید ۱۰ میلیون ماسک سه لایه جراحی و ۲ میلیون ماسک N۹۵ بین هیات امنای صرفهجویی ارزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با یک شرکت دانشبنیان مستقر در اصفهان منعقد شد.
رییس هیات امنای صرفهجویی ارزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: برای تامین ملزومات مصرفی مورد نیاز کادر درمانی بهمنظور مقابله با کووید ۱۹ در بیمارستانهای علوم پزشکی کشور تفاهمنامهای با شرکت تولیدکننده داخلی "بهیار صنعت سپاهان" منعقد شد.
مهدی یوسفی افزود: بر اساس این تفاهمنامه و در جهت حمایت از تولید داخل، این شرکت دانشبنیان ۱۰ میلیون ماسک سهلایه جراحی و ۲ میلیون ماسک ۹۵ Nرا تا آخر اردیبهشت سال جاری تحویل هیات امنا میدهد.
این شرکت دانشبنیان که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر است، پیش از این درباره دستگاههای شتابدهنده، تخت جراحی، تخت بستری، چراغ سیالتیک و برانکارد نیز با هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران همکاری داشته است.
مدیرعامل این شرکت همچنین اظهار داشت: از زمانی که بیماری کرونا در کشور شیوع پیدا کرد اقدام به طراحی و راهاندازی دستگاههایی برای تولید ماسک مورد نیاز کشور و از بیست و پنجم اسفند سال گذشته تاکنون روزانه بهطور متوسط اقدام به تولید یکصد هزار ماسک کردهایم.
نوید نجاتبخش با بیاناینکه ماسکهای تولیدی این شرکت در روزهای گذشته در اختیار شبکه بهداشت و درمان اصفهان و سایر مراکزی که به این کالا نیاز دارند، قرار میگرفت، افزود: با توجه به تفاهمنامه جدید منعقد شده با هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت، تلاش میشود که ۱۲ میلیون ماسک در مدت ۴۰ روز تحویل شود.
وی با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو مجوز تولید ماسک را به این شرکت داده است، خاطرنشان کرد: ما توانایی ساخت دستگاههای تولید ماسک و تحویل آن به کارفرمایان را نیز داریم.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز پیش از این اعلام کرده بود که حدود ۲۰ شرکت دانشبنیان از میان واحدهای فناور مستقر در این شهرک دارای توانایی تولید و توزیع کالاهای مختلف مقابله با کرونا و تجهیزات پزشکی مرتبط با آن هستند.
جعفر قیصری، محصولات شرکتهای دانش بنیان مستقر در این شهرک برای مقابله با کرونا را در بخشهای تجهیزات پزشکی شامل ماسکهای ۹۵ Nمخصوص بیمارستانها، ماسکهای سه لایه، کیتهای تشخیص، مخازن ذخیره اکسیژن و تبسنجهای غیرتماسی فروسرخ عنوان کرد.
وی همچنین سامانههای رهگیری و نظارت بر توزیع اقلام بهداشتی، ساختمانهای پیش ساخته و سامانههای انجام دورکاری و آموزشی را از دیگر محصولات شرکتهای فناور در این زمینه برشمرد.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک نیز موفق به طراحی و ساخت خط تولید ماسک سه لایه شده است.
اصفهان رتبه دوم کشوری پس از تهران را در زمینه شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور دارد و در زمان حاضر ۵۲۰ شرکت دانشبنیان و واحد فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعال است.
منبع: ایرنا
ارسال به دوستان