تاکنون 283 شرکت دانشبنیان به حوزه تجهیزات و ملروزمات پزشکی وارد شدهاند
با ورود شرکتهای دانشبنیان به تولید محصولات صنعتی، نیازها با کیفیت بالا و قیمت پایین ترین تامین شد محصولاتی مشابه تولیدات وارداتی که دسترسی به آنها آسانتر و منطبق با نیازها طراحی شدهاست. یکی از این محصولات تولیدی محصولات حوزه ژزشکی است که کشور را از واردات بینیاز کردهاست.
صنایعی که گاهی به دلیل مشکلات عدیده در واردات برخی تجهیزات و قطعات، لنگ میماند و نمیتوانست چرخ تولید خود را بچرخاند؛ اما با شکل گیری زیست بوم فناوری و نوآوری این مشکلات کمتر و با اتکا به توان داخلی، نیازها بدون وابستگی به بازارهای جهانی تامین شد.
امروز صنایع مختلفی با کمک همین شرکتهای دانشبنیان توانستهاند بدون وقفه تولیداتشان را ادامه دهند. صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، دارو، پزشکی، نیروگاهها، فناوری اطلاعات و ارتباطات و غیره از جمله عرصههای فناورانهای هستند که دیگر رونقشان به بازار واردات وابسته نیست و تولیدات داخلی پاسخگوی آنها شدهاست.
یکی از حوزههای راهبردی در کشور که چند سالی است با استفاده از محصولات ایرانساخت ادامه حیات میدهد؛ حوزه تجهیزات و ملروزمات پزشکی است. ابزارهایی کاربردی در حوزه سلامت و درمان که نبود آنها یک خلاق جدی برای نظام درمان کشور محسوب می شود. از جمله عرصههایی که یکی از نقاط هدف تحریمها بود. اما امروز با ورود 283 شرکت دانش بنیان به این حوزه؛ ایران در زمینه تامین نیازها بازار جهانی را تحریم کردهاست.
محصولاتی ایران ساخت و باکیفیت که توسط شرکتهایی چون رادین پژوه پارس آزما، مهندسی تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته دوستان، آبتین پژوهان آریا، نانو فناوری پارس فرداد، مهندسی سلامت یار حکیم، مهندسی الکترو ثمین کرج، ابزار دندان نوین پرتو، نیک رو تک رضوان، ابر سلامت هوشمند سینا، مهام الکترو تجهیز مانا، صنایع پزشکی سرما بهبود سپنتا، تجهیز الکترونیک اکسون، پرهام پژوهش ایساتیس و غیره تولید شده و در اختیار صنایع قرار گرفتهاست.
ارسال به دوستان