بستر ورود سرمایهگذاران و خیرین به حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی فراهم شد
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی گفت که با برگزاری نخستین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، بستر مناسب برای ورود سرمایه گذاران و خیرین به این حوزه فراهم می شود.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی گفت که با برگزاری نخستین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، بستر مناسب برای ورود سرمایه گذاران و خیرین به این حوزه فراهم می شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صبح امروز نشست رسانه ای نخستین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی علوم و فناوری های سلول های بنیادی و بازشناختی با حضور امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و دبیرکل این رویداد و همچنین پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و جمعی از اهالی رسانه برگزار شد.
حمیدیه در این نشست با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی علوم و فناوری های سلول های بنیادی و بازشناختی گفت: قرار است میهمانانی از کشورهای مختلف اروپایی و امریکا در این جشنواره شرکت کنند. آشناسازی فضای عمومی کشور با مفاهیم حوزه سلول های بنیادی و بستر سازی به منظور ورود سرمایه گذاران و خیرین به این حوزه از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره است.
وی در خصوص مخاطبین اصلی این جشنواره بیان کرد: کانون اندیشه و نوآوری که تا کنون در آن بیش از 800نفر از اساتید و دانشجویان دکتری مشغول به تحصیل در دانشگاه های داخل کشور و همچنین دانشگاه های معتبر امریکا و اروپا ... عضو مجازی هستند از مخاطبین اصلی این جشنواره به شمار میروند.
برگزاری نشست ها و کارگاه های متفاوت
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی با اشاره به زمان برگزاری نخستین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی ابراز کرد: این جشنواره در نظر دارد طی سه روز بزرگترین مجمع فعالان حوزه سلول های بنیادی کشور را گردهم آورد و برای نخستین بار تمام افرادی که شاید مشاهده آنها به یک جا در یک کنگره علمی مقدور نباشد کنار هم بنشاند تا متفاوت تر از قبل بتوانیم فستیوالی را با اجرای قسمت های مختلف و برگزاری کارگاه های متفاوت برگزار کنیم.
حمیدیه از برگزاری 16 کارگروه آموزشی در نقاط مختلف شهر تهران خبر داد و گفت: به طور همزمان هم اکنون بیش از 16 کارگروه مختلف آموزشی از سازمان های انتقال خون، رویان، بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی در نقاط مختلف تهران برگزار شده است. بالغ بر صدو هفتاد محقق و دانشجو در برنامه های این کارگاه ها ثبت نام کردند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی گفت: در برگزاری نخستین جشنواره ملی و کنگره بینالمللی در حوزه سلول های بنیادی تمام فعالان حوزه های علوم پایه، علوم بالینی و حتی علوم مهندسی گرد هم آمدند.
معرفی تازه ترین دستاوردهای حوزه سلول های بنیادی
حمیدیه با اشاره به شرکت کنندگان این جشنواره بیان کرد: نمایشگاه و فن بازار تخصصی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور که با حضور فعالان این حوزه اعم از مراکز تحقیقاتی، شرکت های دانش بنیان، تولید کنندگان شرکت های دارویی، بانک های سلولی و بافتی، بیمارستان ها و کلینیک های ارائه دهنده خدمات و صاحبان سرمایه با هدف معرفی دستاوردها محصولات و خدمات ارائه شده و تعاملات فی مابین صاحبان ایده و تولید کنندگان در این حوزه برگزار میشود.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی بخش دانش آموزی جشنواره را از مهمترین بخش های این جشنواره خواند و گفت: بخش دانش آموزی با هدف ترویج مفاهیم و تقویت توان علمی دانش آموزان در حیطه دانش زیست شناسی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و ایجاد شبکه دانش آموزی تشکیل شده و برنامه های متنوعی در طول جشنواره خواهد داشت.
تقدیر از برگزیدگان نخستین المپیاد دانش آموزی و جایزه ملی
وی افزود: از برگزیدگان نخستین المپیاد دانش آموزی نیز در این جشنواره تجلیل خواهند شد. در این جشنواره کارگروه های آموزشی در زمینه زیست شناسی سلولی و مولکولی، مهندسی بافت ترجمان دانش، فناوری و تجاری سازی، اخلاق و حقوق خواهد بود. در بخش جایزه ملی برگزیدگان جایزه ملی معرفی و جوایزی در بخشهای ایده های برتر، اختراعات برتر، مقالات برتر، پایان نامه های برتر و جوایز پیشکسوتان اهدا خواهد شد.
آینده ای روشن در انتظار علوم و فناوری سلول های بنیادی
پرویز کرمی دبير ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانشبنيان ضمن تبریک هفته روابط عمومی و ارتباطات به جمع همکاران رسانه ای شرکت کننده در این نشست به معرفی یکی دیگر از برنامه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تقویت توان علمی توانایی کشور و همین طور ترویج و فرهنگ سازی در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی پرداخت و گفت: توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در مقطع کنونی سیر سعودی قابل توجهی در کشور یافته است بطوری که در سال 93 یک شرکت دانش بنیان در این حوزه در کشور وجود داشت و این رقم در سال جاری به 50 شرکت افزایش یافته و آینده روشنی در این حوزه را شاهد هستیم.
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش است تا با جریان سازی مناسب در فضای کارآفرینی در کشور، ترویج بیش از پیش مفاهیم علم و فناوری را پایه گذاری کند بیان کرد: همه ما در تلاش هستیم با ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز، فرهنگسازی و ترویج مفاهیم علوم سلول های بنیادی و تشویق اساتید و پژوهشگران به منظور توسعه و بومی سازی این دانش راهبردی بستر لازم را برای این مهم فراهم آوریم. برای این منظور مقطع دانش آموزی در اکثر ستادهای معاونت علمی به این مهم نگاه ویژه دارند.
نخستین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی به همت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری 30 اردیبهشت ماه تا یکم خردادماه 1395 در مرکز همایش های بین المللی رایزن در تهران برگزار می شود.
پایان پیام/32
ارسال به دوستان