کمک به مدیریت بحران با سامانه دانش بنیان ضد بارش تگرگ

سامانه ضدبارش تگرگ طی فرآیندی در آسمان، تگرگ را تبدیل به باران می کند و در هنگام بارش خسارت های کم تری به تاسیسات تحمیل می شود.

علیرضا نوریان مدیرعامل شرکت صنایع تگرگ آروین با اشاره به این که مهم ترین مزیت سامانه ضدبارش تگرگ به صفر رساندن خسارت های احتمالی است، گفت: سامانه ضدبارش تگرگ با تولید امواج صوتی خاص در آسمان تگرگ ها را به قطرات باران تبدیل می کند.

 

استفاده از امواج صوتی

با انفجار گاز استیلن در یک محفظه انفجار ویژه که راکتور نامیده می شود، تولید و انتشار امواج صوتی به داخل ابرهای تندری صورت می گیرد که از طریق ایجاد تلاطم در کریستال های یخی، باعث مختل شدن روند رشد دانه های  تگرگ می شود و پس از این فرآیند، تگرگ ها تبدیل به قطرات باران می شوند.

سامانه ضدبارش تگرگ به دو صورت نیمه هوشمند برای اولین بار در خاورمیانه و بصورت کاملا هوشمند برای نخستین بار در جهان طراحی و ساخته شده است.

سامانه ضدبارش تگرگ جهت حفاظت مزراع، باغات کشاورزی، اماکن شهری و صنعتی و پارکینگ شرکت های خودرو سازی به کار می رود و  از آسیب و خسارت ناشی از بارش دانه های تگرگ به کار می رود. 

این مدیر حوزه دانش بنیان توضیح داد: اثربخشی سامانه ضدبارش تگرگ ایران ساخت 30 درصد بیش از نمونه خارجی است و صرفه اقتصادی بیشتری دارد.

 

نصب 500 سامانه ضدبارش تگرگ در کشور

سامانه ضدبارش تگرگ به کشور ترکیه صادر می شود و مشتریان خارجی کیفیت سامانه را تایید کرده اند. ساخت سامانه ضدبارش تگرگ منجر به ایجاد فرصت شغلی به صورت مستقیم و 20 فرصت شغلی به صورت غیرمستقیم شده است.

تاکنون 500 سامانه ضدبارش تگرگ در سطح کشور نصب شده و به شکلی نیاز کشور به سامانه ضدبارش تگرگ برطرف شده و مانع خروج ارز از کشور شده است.