صاحبکار: تمرکز و توسعه بازارهای دانشبنیانی با حمایت معاونت علمی
رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از افزایش درآمد و رشد چشمگیر شرکتهای دانشبنیان در سال رونق تولید خبر داد.
سید محمد صاحبکار خراسانی رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، درباره رونق تولید و فعالیتهای این حوزه، گفت: خوشبختانه با توجه به رونق تولید روند شرکتهای دانشبنیان در سال ۱۳۹۸ رو به رشد بوده بهطوریکه تعداد این شرکتها در حال حاضر به ۴۹۰۰ شرکت رسیده و با توجه به توسعه و گسترشی که این شرکتها دارند ظرف یک ماه آینده از عدد ۵ هزار عبور خواهیم کرد.
رشد درآمد و افزایش تعداد شرکتهای دانشبنیان در سال رونق تولید
وی افزود: در حوزه شرکتهای دانشبنیان سال ۱۳۹۸ درمجموع سال خوب و توام با رونق بوده که تعداد شرکتها و درآمدهایشان رشد قابلقبول و چشمگیری داشتهاند.
رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان در همه زمینهها فعال هستند ، گفت: با توجه به شرایط خاصی که به علت بیماری کرونا در کشور به وجود آمده کسبوکار بعضی از شرکتهای دانشبنیان دچار رکود شده که امیدواریم در سال ۱۳۹۹ با مرتفع شدن این مشکلات کسبوکار این گروه رونق پیدا کند.
صاحبکار در ادامه افزود: البته با توجه به گستردگی شیوع ویروس کرونا شرکتهای دانشبنیان در حوزه تولید ماسک، مواد بهداشتی، کیتهای تشخیصی و موارد دیگر فعالیتهای بسیاری خوبی داشتهاند.
۱۱۰ برنامه حمایتی معاونت علمی برای شرکتهای دانشبنیان
رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره مهمترین برنامههایی که معاونت برای سال ۱۳۹۹ در نظر گرفته، گفت: سعی داریم بستر و مجموعههایی که از برنامههای شرکتهای دانشبنیان شکلگرفته را تداوم دهیم و در حال حاضر این معاونت حدود ۱۱۰ برنامه حمایتی برای شرکتهای دانشبنیان در زمینههای مختلفی ازجمله مالیات، بیمه، گمرک، شهرداری و سربازی را اجرایی کرده است. بنابراین حفظ برنامههای حمایتی باکیفیت خوب اتفاق مهمی است که در بلندمدت اثر خود را در کل کشور و جامعه شرکتهای دانشبنیان خواهد گذاشت.
وی در پایان گفت: باید در سال ۱۳۹۹ تمرکز بیشتری روی توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان از طریق ابزار ضمانتنامهها، تسهیل لیزینگ و وامهایی که به خریداران شرکتهای دانشبنیان ارائه میشوند داشته باشیم و بتوانیم تقاضا را برای این شرکتها تحریک کنیم و این سبب افزایش بازار بیشتر و کسبوکار برای شرکتهای دانشبنیان خواهد شد.
منبع: خبرگزاری فارس
ارسال به دوستان