سفر معاونت توسعه شرکتهای دانشبنیان به استان همدان
در این سفر جلساتی با موضوعات ارزیابی و بررسی صلاحیت شرکتهای دانشبنیان در نظام جدید، اعتبار مالیاتی ویژه شرکتهای دانشبنیان و معرفی حمایتهای معاونت توسعه از شرکتهای دانشبنیان در پارک علم و فناوری استان همدان و سازمان امور مالیاتی همدان برگزار گردید. همچنین جلسات اختصاصی با شرکتها برای بررسی و پیگیری مسائل شرکتها با حضور نمایندگان معاونت برگزار شد.
در این سفر کارشناسان و کارگزاران معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان ضمن تشریح ساختار ارزیابی در نظام جدید دانش بنیان به بیان حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت های دانش بنیان پرداختند.
جناب مهندس شالباف کارشناس ارشد دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان، با تشریح نظام جدید ارزیابی، به ویژگی ها و تفاوت های شرکت های نوپا، نوآور و فناور پرداخت. در ادامه ایشان به سوالات متعدد شرکت ها پیرامون نظام جدید ارزیابی پاسخ دادند.
در بخش دیگری از برنامه، مهندس صدری، کارگزار معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان به بیان حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی ویژه شرکت های دانش بنیان پرداختند.
ایشان با تشریح حمایت های مالیاتی به بیان تفاوت معافیت مالیاتی و اعتبار مالیاتی، تفاوت های مدل قبلی و فعلی در حمایت های مالیاتی، هزینه های قابل قبول در اعتبار مالیاتی اشاره کردند.
مهندس صدری، در ادامه با بیان معافیت بیمه ای قراردادها و بخشودگی جرائم بیمه ای به تشریح سایر برنامه های حمایتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری شامل معافیت حقوق ورودی گمرک، اعمال تعرفه گمرکی، نظام وظیفه تخصصی شامل امریه و پروژه جایگزین خدمت، امتیازات قابل کسب برای متقاضیان نظام وظیفه تخصصی و نحوه تخصیص سهمیه سرباز پرداختند.
ایشان همچنین در بخش دیگری از برنامه با اشاره به حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی برنامه های این مجموعه شامل تسهیلات نمونه سازی، پیش از تولید صنعتی، تولید صنعتی، سرمایه در گردش و لیزینگ، ضمانت نامه ها، کمک های بلاعوض شامل آموزش، مشاوره، حضور در نمایشگاه ها، استانداردها و گرنت تحقیق و توسعه را تشریح کردند.
بخش پایانی برنامه به جلسات اختصاصی شرکت ها با نمایندگان معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان اختصاص داشت. در این بخش ۴۶ جلسه اختصاصی مشاوره با شرکت های متقاضی برگزار گردید که از این تعداد ۲۶ جلسه با موضوع ارزیابی و بررسی مجدد و ۲۰ جلسه با موضوع نحوه بهره مندی متقاضیان از حمایت های ویژه شرکت های دانش بنیان برگزار گردید.
ارسال به دوستان