سامانه ارزیابی خسارت لحظهای کمک بسزایی به سازمانهای امدادی کشور میکند
شرکت مهندسین مشاور بنیان زمین پایدار موفق به ساخت سامانه ارزیابی خسارت لحظهای شدهاست. این سامانه میتواند میزان خسارتها پس از هر حادثه و یا سانحهای را به صورت برخط محاسبه کند.
مسعود مجرب عضو هیاتمدیره شرکت مهندسین مشاور بنیان زمین پایدار با اشاره به این که سامانه ارزیابی خسارت لحظهای کمک بسزایی به سازمانهای امدادی کشور میکند، گفت: سامانه ارزیابی خسارت لحظهای تحت وب فعال میشود که در ساخت آن از علوم زمین شناسی و برنامه نویسی بهره گرفته شدهاست.
کنترل از راه دور
کاربر با استفاده از سامانه ارزیابی خسارت لحظهای میتواند بدون آن که به محل وقوع حادثه برود، میزان خسارتهای تحمیل شده به شهر، مجموعهها و ساختمانها را متوجه شود.
برای مثال بعد از زلزله به جای این که بازدید میدانی صورت گیرد و یا تیمهای ارزیاب به محل حادثه اعزام شوند، میتوان از محل اداره نیز متوجه شد که کدام قسمت شهر تا چه میزان خسارت دیده است.
سامانه ارزیابی خسارت لحظهای اطلاعات ژئوتکنیک و پارامترهای زمین شناسی را دریافت میکند و در فضایی که فناوری اطلاعات در آن دخیل است، میتواند مشخص کند که چه تفاوتهایی در شهر پیش و پس از وقوع حادثه رخ دادهاست.
سامانه ارزیابی خسارت لحظهای به صورت خودکار عمل میکند و نقشههایی در اختیار مدیران قرار میدهد تا بتواند تصمیم گیری بهتری در مواقع بحران برای شهر داشته باشند. در این زمینه از سامانه اطلاعات جغرافیایی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و مباحث مربوط به سطح استفاده میشود تا نقشههای دقیقی طراحی شود.
ایجاد فرصت شغلی و صرفه جویی ارزی
شهرهای قم، اصفهان، اسلامشهر و ساوه از جمله نخستین شهرهای هستند که از سامانه ارزیابی خسارت لحظهای استفاده میکنند که مشخصا این شهرها پس از سانحه با توجه به این که اطلاعات دقیقتری در اختیارشان قرار میگیرد، خسارتهای کمتری متحمل میشوند.
این مدیر حوزه دانشبنیان همچنین توضیح داد: شرکت مهندسین مشاور بنیان زمین پایدار تاکنون توانسته علاوه بر صرفه جویی ارزی، ۲۲ فرصت شغلی نیز به صورت مستقیم ایجاد کند.
ارسال به دوستان