دهقانی فیروزآبادی:

رویکردها به سمت ایجاد بازار تضمین شده برای دانش‌بنیان‌ها ارتقا می‌یابد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در بازدید از مرکز نوآوری سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد که در دوره جدید معاونت اصل را بر توسعه فناوری، تولید محتوا و هم‌افزایی میان نهادها قرار داده‌ایم و رویکردها از عرضه محوری به سمت تقاضا محوری و ایجاد بازار تضمین شده برای دانش‌بنیان‌ها ارتقا می‌یابد.

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق مستقر در  مرکز نوآوری سازمان اوقاف و امور خیریه  با بیان اینکه معاونت با همه توان در اجرای طرح‌های فناورانه و نوآورانه با سازمان اوقاف همکاری خواهد کرد، گفت: ما آمادگی همکاری با اوقاف را داریم تا در هر استان تعدادی از موقوفات را برای ایجاد کارخانه‌ های نوآوری و کارگاه‌ های شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا مورد حمایت قرار دهیم و توان و ظرفیت نهادهای ذیربط را هم به میدان می‌ آوریم.

وی افزود: دوره جدید معاونت علمی، فناوری و  اقتصاد دانش‌بنیان متکی بر توسعه فناوری است نه افزایش زیرساخت‌های فیزیکی. ما تلاش می‌کنیم از همه توان و دارایی‌های فکری، مالی و زیرساخت‌های موجود حاکمیتی برای توسعه حوزه‌های فناورانه کشور بهره ببریم.

به گفته دهقانی فیروزآبادی، ما در معاونت قصد داریم تغییر نگرش جدی از سمت و سوی عرضه محوری محصولات دانش‌بنیان به سمت تقاضامحوری و بازار تضمین شده‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کنیم. در این مسیر به کمک سازمان اوقاف و امور خیریه نیازمندیم.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و ابزارهای ایجاد شده در معاونت، بیان کرد: در تلاشیم از ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان برای رفع نیازهای فناورانه کشور و کمک به رشد و شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنیم. یکی از اولویت‌های ما ترغیب مجموعه‌های فناور به توسعه فناوری‌های مورد نیاز و اولویت دار کشور است.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: طی این سال‌ها زحمات زیادی برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور کشیده شده است اما در دوره جدید تلاش می‌کنیم مشارکت‌های عمومی را برای تسریع و تسهیل شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناورانه کشور ارتقا دهیم.

 

 

سرمایه‌گذاری بالای سازمان اوقاف در حوزه دانش‌بنیانی

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این بازدید، گفت: نیاز است توان معاونت علمی، سازمان اوقاف و دیگر نهادهای مرتبط به توسعه سریع و فناورانه حوزه‌هایی چون حمل و نقل، دریا، ریلی و امنیت غذایی تزریق شود و شرکت‌های دانش‌بنیان به این حوزه‌ها ورود کنند. سازمان اوقاف آمادگی هرگونه همکاری و مشارکت درخصوص اولویت‌های اعلام شده را دارد.

وی افزود: با نگاه‌ها و نظارت‌های سنتی، دست و پاگیر و سخت در حوزه اوقاف می‌جنگم و در این مسیر از همه توان سازمان استفاده خواهم کرد تا بتوانم مسیر ورود نوآوری و خلاقیت به این عرصه را تسهیل و هموار کنم.

به گفته خاموشی، در دنیا ایران باید با دستاوردهای دانش‌بنیانی خود معرفی شود. زمانیکه این توانمندی‌ها را به دیگر کشورها معرفی می‌کنیم استقبال زیادی از این محصولات می‌شود.

خاموشی همچنین گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه تاکنون سرمایه‌گذاری بالایی در حوزه دانش‌بنیانی کشور کرده و مراکز نوآوری خود را در استان‌ها توسعه داده است. در این مراکز از مجموعه‌های فناور و ایده‌های خلاقانه آنها حمایت می‌کنیم تا در آینده شتاب دهنده‌های سازمان باشند.