رویداد ارائه نیازهای فناورانه ماکارونی، نان و غلات
رویداد ارائه نیازهای فناورانه ماکارونی، نان وغلات با حضور برندهای تراز اول کشور در حوزه های پالایش غلات، آرد، نان، ماکارونی و ماشین آلات صنایع پخت و همچنین شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور برگزار میگردد.
با عنایت به ضرورت توسعه زنجیره های ارزش و با هدف شبکه سازی شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور و صنایع استراتژیک کشور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد سلسله رویدادهای ارتقا تاب آوری و رقابت پذیری زنجیره های ارزش را به صورت حضوری و مجازی بصورت مدون و دوره ای با سرفصل های مختلف برگزار نماید.
با توجه به تاثیر غیرقابل انکار نقش غلات، نان و ماکارونی در سبد غذایی و سلامت هریک از افراد جامعه، رویداد ارائه نیازهای فناورانه ماکارونی، نان وغلات از این سلسله رویدادها با محوریت کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار (زنجیره گندم، آرد و نان) و تشکل ها و انجمن های مرتبط با این صنایع در تاریخ های 12 و 13 اسفند ماه سال جاری در مرکز نوآوری نان و غلات ایران- تهران با حضور برندهای تراز اول کشور در حوزه های پالایش غلات، آرد، نان، ماکارونی و ماشین آلات صنایع پخت و همچنین شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور خالق فناوریهای نو در حوزه های مذکور برگزار میگردد.
در این رویداد نیازمندی ها و اولویت های فناورانه زنجیره ارزش ماکارونی، نان وغلات شناسایی شده و با توجه به ظرفیتها و توان شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور تلاش می گردد به نیازمندی های فناورانه این صنایع پاسخ داده شود. هدف اصلی این رویداد ملی، بررسی گلوگاه های این صنایع، یافتن چالش های موجود و پرداختن به راهکارهای ارتقاء کیفی و کمی و رفع موانع تولید موثر و پربازده میباشد.
محورهای اصلی این رویداد پرداختن به مواردی از قبیل بهبود کیفیت در فرایند پالایش غلات، افزودنی های مناسب با شاخص های کمترین هزینه و بالاترین کیفیت، ارتقاء دقت و کیفیت در فرایندهای کنترل کیفی، افزایش اثربخشی آنزیمها و افزودنیها، ارتقاء ارزش غذایی محصولات و ... میباشند که بطور تخصصی طی دو روز به هریک پرداخته خواهد شد.
این رویداد بصورت حضوری طی دو روز و بصورت مجازی طی 6 روز برگزار خواهد شد و از علاقه مندان جهت مشارکت و حضور در این رویداد (بدون هزینه) می توانند به سایت رویدادینو مراجعه نمایند.
ارسال به دوستان