دکتر دهقانیفیروزآبادی از از مجتمع صنایع دانشبنیان کسا بازدید کرد
معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری از دستاوردها و توانمندیهای مجتمع صنایع دانشبنیان کسا بازدید کردند.
روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری، در بازدید از مجتمع صنایع دانش بنیان کسا گفت: این مجموعه در حوزه های مختلفی از امنیت غذایی گرفته تا حمل و نقل به نتایج خوبی رسیده است و نمونههایی از این طرحها اکنون ماحصل تلاش فعالان این مجموعه را به وضوح در بخشهای مختلف کشور مشاهده میکنیم. آنچه که اهمیت دارد، باور مسئولان کشور و جامعه، به اثربخش بودن و اهمیت بالای حوزه اقتصاد دانشبنیان است و نیاز داریم در سیاستگذاریهای کلان کشور و حمایتها، نقش این حوزه، همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب بر آن تاکید دارند، پررنگتر دیده شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری با تاکید بر توجه به نیاز و ساختار بازار در تجاریسازی محصولات دانشبنیان عنوان کرد: در توسعه محصولات دانشبنیان باید با توجه به اولویتهای کشور، نیازهای موجود و ظرفیتهایی که برای عرضه آن محصول به بازار داخلی و بینالمللی وجود دارد، نسبت به توسعه فناوری و در نهایت تولید محصول اقدام شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه میبایست تمامی معیارها برای پیوند محصول دانشبنیان به بازار واقعی مد نظر قرار بگیرد عنوان کرد: یکی از مأموریتهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، حمایت از این شرکتها برای اتصال به بازار واقعی محصولات دانشبنیان در ابعاد داخلی و بینالمللی است. در گام دوم خدمات مشاورهای، تسهیلات مالی و صادراتی را به شرکتهایی که محصول دانشبنیان خود را به مرحله بازار رساندهاند عرضه میکنیم و در گام سوم با توجه به توانمندی و مزیتهای کشور، حمایتها را برای شکل گیری هستههای فناور در آن حوزهها، جهتدهی میکنیم.
گفتنی است مجتمع دانشبنیان کسا با هدف استفاده از نیروی انسانی توانمند و دانش ـموخته در جهت توسعه طرحها و محصولات فنی و مهندسی تشکیل شده و در حوزه های مختلف هوا فضا، دریا، برق و مخابرات، مواد و پلیمر و فناوری اطلاعات موفقیت های قابل توجهی فعالیت میکند
بالغ بر ۱۰۰ پروژه تحقیقاتی، طراحی و ساخت نمونه با نام تجاری کسا در این مجموعه به مرحله اجرا و تجاریسازی رسیده است. از جمله این طرحها میتوان به طرحهای بهره برداری بهینه از آبهای سطحی و روانابها، هوشمندسازی شهری، ازدیاد برداشت تولید همزمان برق از طریق تزریق گاز به میدانهای نفتی اشاره کرد.
ارسال به دوستان