تسهیلات 50 درصدی برای طراحی صنعتی و بسته‌بندی به دانش‌بنیان‌ها تعلق گرفت

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور حمایت و توسعه شرکت های دانش‌بنیان خدمات مختلفی را به این شرکت‌ها ارائه می‌دهد. یکی از این حمایت‌ها خدمات توانمندسازی است که براساس بند 2 ماده 51 قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

حمیدرضا شکری مسئول برنامه توانمندسازی مرکز شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی ضمن توجه به اهمیت شرکت‌های دانش بنیان در پیشرفت کشور، هدف از ارائه خدمات توانمندسازی را توسعه کسب و کار و بازار شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: خدمات آموزش، مشاوره‌های تخصصی کسب و کار و خدمات تجاری‌سازی سه دسته کلی خدمات توانمندسازی مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان هست که در موضوعات مختلف به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ارائه می‌شود که یکی از آن‌ها کمک به طراحی صنعتی و بسته‌بندی محصولات دانش بنیان می‌باشد.

وی با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به جایگاه طراحی صنعتی در نظام ملی نوآوری کشور و قوانین حمایتی از طراحی و طراحان صنعتی و بهره گیری از تجربیات سایر کشور ها در این زمینه، اضافه کرد: یکی از الزامات توسعه بازار شرکت های دانش بنیان و فناور توجه به طراحی صنعتی و بسته بندی محصولات است که شرکت‌ها می توانند با طراحی یک محصول باکیفیت و بسته بندی مناسب فروش بیشتری در بازارهای داخلی و صادراتی را تجربه کنند. لذا در این راستا یکی از موضوعاتی که در سبد برنامه‌های توانمندسازی قرار گرفته خدمات طراحی صنعتی بوده است.

ایشان حمایت از طراحی صنعتی محصولات شرکت‌های دانش بنیان را ضروری دانست و اضافه کرد: خدمات مشاوره طراحی صنعتی و بسته‌بندی به صورت رایگان به شرکت‌ها ارائه می‌شود؛ همچنین اهمیت این موضوع در بازاریابی شرکت ها سبب شد تا 50 درصد از هزینه‌های طراحی صنعتی و بسته بندی محصولات تا سقف 20 میلیون تومان به شرکت های دانش بنیان و فناور از طرف معاونت علمی و فناوری به صورت تسهیلات بلاعوض ارائه شود.

او در نهایت یادآور شد: شرکت‌ها برای استفاده از خدمات توانمندسازی می‌توانند به سامانه توانمندسازی مرکز دانش بنیان به آدرسes.daneshbonyan.ir  مراجعه نمایند.