بهبود عملکرد بازدارندههای رسوب با تجهیزات و روشهای بومی
وجود رسوب در تجهیزات و فرآوردههای صنعت، از چالشهایی است که صنایع با آن مواجه هستند. فرآوردههای رسوبزدا، بسته به کیفیت و کارایی خود میتوانند این مشکل صنایع را برطرف کنند. تلاش متخصصان یک شرکت دانشبنیان ارزیابی کیفی بازدارنده رسوب را با تجهیزات پیشرفته و مبتنی بر استانداردهای بینالمللی امکانپذیر کرده است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، بهرام قنبری، مدیرعامل شرکت دانشبنیان «همای ماندگار انرژی» با اشاره به فعالیت متخصصان این شرکت در زمینه ارزیابی و ارتقای کیفی انواع فرآوردههای رسوبزدا گفت: مواد بازدارنده رسوب، فرآوردههایی شیمیایی با ترکیبات و فرمولاسیون منحصر به فرد هستند که در صنایع مختلف، به افزایش ماندگار زیرساختها و پیشبرد عملیات صنعتی کمک میکنند. برای تجزیه و تحلیل کارایی مواد بازدارنده رسوب، آزمونهای مختلفی اجرا میشود که به ارزیابی این فرآوردهها، کمک میکند. این ارزیابیها توسط این شرکت دانشبنیان و مبتنی بر دو استاندارد بینالمللی، ممکن شده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به انجام انواع ارزیابیهای کیفی بر روی رسوبزداهای صنعتی، عنوان کرد: این آزمونها در سبد خدمات تخصصی شرکت همای ماندگار انرژی وجود دارد و شرکت خدمات ارزیابی فرآوردههای رسوبزدا را هم راستا با استانداردهای بینالمللی به مشتریان خود ارائه میدهد. در حال حاضر این شرکت دانشبنیان، خدمات ویژه آزمایشگاهی خود را به صنعت نفت و گاز ارائه میدهد و در مسیر توسعه و بهبود محصولات و کیفیت خدمات گام برمیدارد.
قنبری، با اشاره به انجام بیش از 700 پروژه موفق بینالمللی، به رفع نیاز صنایع نفت و گاز اشاره کرد و گفت: از مهمترین فعالیتهای این شرکت، رفع چالشهای عملیاتی دربخش بالادستی و تضمین پایداری جریان، ارزیابی جامع آزمایشگاهی عملکرد مواد شیمیایی از جمله بازدارندههای هیدرات، آسفالتین، خوردگی، رسوب، مطابق آخرین رویهها و استانداردهای بینالمللی، از مهمترین رویکردهای این شرکت دانشبنیان است.
این فعال فناور، در ادامه عنوان کرد: تلاش میکنیم ضمن آنکه نتایج آزمونها را در سریعترین زمان ممکن ارائه دهیم، کیفیت عملکرد بازدارندههای رسوب را به طور کامل بررسی کنیم و بر اساس نتایج آزمون، تحلیل دقیقی از وضعیت موجود ارائه کنیم.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان همای ماندگار انرژی، با اشاره به ایجاد اشتغال برای متخصصان و دانشآموختگان دانشگاهی به صورت مستقیم و استفاده از ظرفیتهای دانشگاهیان، عنوان کرد: رویکردمان این است که خدمات بر مبنای جدیدترین ویرایش استانداردهای صنعتی و براساس شاخصهای تضمین کیفیت ارائه شود و بر اساس نتایج به دست آمده، پیشنهادات عملی و راهکارهای مفیدی برای بهینهسازی عملکرد و کاهش رسوب به شرکتها و صنایع متقاضی ارائه شود.
ارسال به دوستان