افزایش 30 درصدی شرکتهای دانشبنیان استان البرز
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز، گفت: در سال دانشبنیان و اشتغال آفرین تعداد واحدهای صنعتی دانشبنیان استان افزایش ۳۰ درصدی داشته است.
به نقل از خبرگزاری فارس از کرج، رامین ربیعی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز، در آیین رونمایی از درگاه واحد رفع موانع توسعه شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱، تعداد پروانههای بهرهبرداری صادره برای شرکتهای دانشبنیان، از تعداد ۱۳۰ فقره در ابتدای سال به ۱۸۸ فقره رسیده و شاهد افزایش جوازهای تاسیس صادره از ۴۵ فقره به ۱۰۴ فقره یعنی بیش از ۱۰۰ درصد رشد هستیم.
وی ادامه داد: به جوانان کشورمان و استان سرافراز البرز این اطمینان را میدهم که ایران یکی از بکرترین و بهترین کشورهای دنیا برای فعالیتهای اقتصادی و تولیدی در حوزه دانشبنیان است و ما در استان البرز با تمام توان از رویکرد توسعهای حوزه دانشبنیان حمایت میکنیم.
ربیعی تاکید کرد: شخصا آمادگی دارم مستمراً در محل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز حاضر شوم و برای جوانان علاقمند و تلاشگر استان مان که در حوزه دانش بنیان و استارت آپها فعالند؛ شرایط، امکانات و فرصت ها را تشریح کنم و آنها را به سوی واحدهای صنعتی راهنمایی کنم تا از ظرفیتهای موجود به بهترین شکل ممکن بهرهبرداری نمایند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در خصوص جزئیات تفاهمنامه همکاری مشترک اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز با کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز، گفت: این تفاهمنامه با هدف ایجاد بستری برای فعالسازی تمامی ظرفیتهای حمایتی و توسعه ای حوزه دانشبنیان و ارتقای سطح آموزشی و علمی واحدهای صنعتی استان منعقد می شود و حتما تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا مفاد آن به شکل مناسبی اجرایی و عملیاتی شود.
ربیعی تصریح کرد: نامگذاری عنوان «سال دانشبنیان» از سوی مقام معظم رهبری، محدود به افزایش خدمات و حمایت از دانشبنیانها در سال جاری نیست و قطع یقین فرمان معظمله به عنوان الگوی حرکتی ما در آینده خواهد بود و با همین قدرت و توان ادامه مییابد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در پایان تاکید کرد: همکاری ۲ طرفه اداره کل صمت و کارخانه نوآوری البرز در دو بخش و شامل معرفی واحدهای صنعتی و تیم های تحقیق و توسعه(R&D) به یکدیگر جهت ایجاد فرصتهای همکاری فی مابین و تسهیلگری اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز برای صدور مجوزها در مسیر تبدیل ایدههای دانشبنیان به تولیدات انبوه خواهد بود.
ارسال به دوستان