26 شرکت دانش‌بنیان درزمینه توسعه صنایع فرهنگی و علوم انسانی فعالیت می‌کنند

در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که هویت هر جامعه را فرهنگ آن رقم می زند. بر همین اساس علوم انسانی میراث فرهنگی هر جامعه‌ای را تشکیل می‌دهد و پیوندی عمیق میان جوامع و تمدن‌ها با گذشته آنها ایجاد می‌کند. شرکت‌های دانش بنیان نیز در زمینه توسعه این علوم به فعالیت پرداخته‌اند.

علومی که تقویت فرهنگ بومی و روحیه خودباوری را برای مردم هر کشوری به ارمغان می‌آورد. به همین دلیل در دنیا توجه ویژه‌ای به این علوم انسان‌ساز شده و گواه این مدعا هم افزایش چشمگیر تعداد مقالات دیگر کشورها در زمینه علوم انسانی است.

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان هم که نهادی حامی برای توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری در حوزه‌های مختلف است؛ با دیدگاهی ویژه به حوزه علوم فرهنگی و انسانی نگاه کرده است و از تولیدات و خدماتی که بتواند این عرصه را یک گام به سمت جلو ببرد؛ حمایت می‌کند.

نگاهی که به دنبال تقویت علوم انسانی در کشور برای کاهش آثار بعضا مخرب توسعه پرشتاب فناوری، استفاده از توانمندی‌ها و خلاقیت‌های موجود در کشور برای جبران این خسارات و ارائه دستاوردهای نوین در حوزه علوم فرهنگی و صنایع دستی است.

 

تلاش 26 شرکت دانش‌بنیان

مرکز شرکت ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای توسعه این علوم اقدام به حمایت از مجموعه‌های دانش‌بنیانی کرده که در دو زمینه «علوم انسانی و اجتماعی» و «صنایع فرهنگی و خلاق» فعالیت می‌کنند.

بر همین اساس هم تاکنون تولیدات و خدمات 26 شرکت دانش‌بنیان که در زمینه «علوم فرهنگی، صنایع خلاق و علوم انسانی و اجتماعی» فعالیت می‌کنند؛ به ثبت رسیده است.

مجموعه‌هایی چون «متحرک‌سازی آینده نگار»، «طرح و توسعه هفت هامون»، «هنرهای خلاق رسانه‌ای صور»، «پایدار میراث آرکا»، «فربود انگاره واقعیت خیال»، «هدایت و پرورش اندیشه»، «نمو کودکان ایرانیان»، «روایتگران شهر روشن»، «رهپویان نوین امداد انسانی»، «گردشگری پارس گستران ژرف» و غیره.